Gerrard na operaciji, propušta ostatak sezone

Gerrard na operaciji, propušta ostatak sezone

Midhat Šljivak

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard biće podvrgnut operaciji ramena ove sedmice, te je za njega ova sezona Premier lige završena.

Gerrard je ove sezone odigrao svaku minutu za Redse u prvenstvu, ali zbog hroničnih problema sa ramenom odlučio je da ode na operaciju prije završetka sezone u Premiershipu.

"Steven Gerrad će ove sedmice biti podvrgnut operaciji ramena. Povreda našeg kapitena se pogoršavala u proteklim sedmicama i zahtjeva odlazak na operaciju. Gerrard će tako propustiti zadnja dva kola Premier lige", stoji u saopštenju Liverpoola.

Kapiten Redsa će tako propustiti utakmice sa QPR-om i Fulhamom, te prijateljske susrete reprezentacije Engleske protiv Irske i Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.