Gerrard ne žali što je ranije odbio Chelsea

Kapetan Liverpoola vjeran svom klubu

Gerrard ne žali što je ranije odbio Chelsea

Edmir Škorić

"Ne žalim što sam odbio Chelsea", priznao je Liverpoolov kapetan Steven Gerrard uoči utakmice ovih dvaju momčadi na Anfieldu.

Gerrard je imao priliku preći u Chelsea koji je u posljednjih šest sezona čak tri puta osvajao naslove. No, kapetan Liverpoola i engleski reprezentativac ne žali što je ostao vjeran Redsima.

"Žrtva nije prava riječ kojom bih opisao svoj ostanak u klubu. Igrati u Liverpoolu i biti kapiten - to nije žrtva, to je ispunjenje snova", prenosi britanski Mirror izjavu Gerrarda, koji dalje kaže:

"Naravno da sam ranije imao prilika za odlazak, i u Chelsea i u druge momčadi, ali ja volim ovaj klub. Želim ostati u njemu i biti uspješan jer kad taj dan dođe, to će mi značiti više nego u bilo kojem drugom klubu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.