Gerrard: Ne znam kako Mathieu može nositi dres Barce
Foto: EPA

Englez žestoko kritikovao Francuza

Gerrard: Ne znam kako Mathieu može nositi dres Barce

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras su na gostovanju u Torinu doživjeli težak poraz od Juventusa (3:0) u okviru prvog meča četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonski klub odigrao je još jednu veoma lošu utakmicu, te je na kraju poražen sa 3:0. Dva gola za Staru damu dao je Dybala, dok je jedan dodao Chiellini. Ipak, nakon utakmice mnogi su okrivili Luisa Enriquea što je stavio Jeremyja Mathieua u početni sastav.

Nekadašnji kapiten Liverpoola, Steven Gerrard, nakon utakmice u Torinu izjavio je da ne može da shvati kako Mathieu nosi dres Barcelone. Legendarni engleski igrač je dodao da je to bila velika greška Enriquea koja ga je koštala novog poraza.

"Mathieu je bio veoma loš u prvom poluvremenu i nije čudo što je ostao u svlačionici. Čudim se i ne mogu da shvatim kako Mathieu može nositi dres Barcelone. Pa, on bi trebao biti miljama daleko od njega", rekao je Gerrard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti