Gerrard ostaje u Liverpoolu

Nakon razgovora sa Hodgsonom i dolaska Colea

Gerrard ostaje u Liverpoolu

Izjavom da je impresioniran svojim novim menadžerom, Royom Hodgsonom, te da je prezadovoljan dovođenjem Joea Colea, Steven Gerard je između redova najavio svoj ostanak na Anfieldu.

''Joe Cole je sjajno pojačanje za nas. Dobro poznajem Joea iz engleske reprezentacije, tako da znam iz prve ruke koliko je on dobar igrač. Tokom godina u Premiershipu, Cole je dokazao svoju vrijednost, često baš protiv nas. Bit će fantastično zaigrati uz njega u dresu Liverpoola. Za vrijeme druženja u reprezentaciji rekao sam mu koliko je Liverpool velik klub i siguran sam da će naši navijači znati prepoznati i cijeniti njegove kvalitete'', rekao je 30-godišnji kapiten Liverpoola.

Gerrard je ovoga ljeta dosta bio povezivan sa odlaskom u Real Madrid, ali izgleda kako će ovaj engleski reprezentativac ostati u Liverpoolu sa kojim ima još tri godine ugovora.

''Ranije sam jasno rekao da ne želim o tome pričati, već se koncentrirati na SP, a onda se dobro odmoriti s porodicom. Također sam želio prvo razgovarati s novim menadžerom Royom Hodgsonom i nakon što sam to učinio, mogu reći da sam impresioniran s njegovim planovima za budućnost'', završio je sjajni veznjak sa Anfielda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.