Gerrard: Pojačanja će nadomjestiti Suarezov odlazak

Gerrard: Pojačanja će nadomjestiti Suarezov odlazak

Steven Gerrard uvjeren je da poučen iskustvom iz prošle sezone, Liverpool u novoj sezoni može do naslova prvaka Engleske. 

„Mogu biti ponosan na svoje saigrače. Navijači se slažu, igrali smo odlično. Neke utakmice su bile nevjerovatne. Verujem da smo sad u boljoj poziciji nego prošle godine. Sad smo okusili uspjeh, znamo kako se stiže do njega i imamo iskustvo iz trke za titulu. Ako to iskoristimo i ako iskoristimo bol zbog gubitka titule u našu korist, možemo otiči i korak dalje,“ izjavio je Gerrard.

Redsi su nedavno ostali bez Luida Suareza, a Gerrard je u intevjuu govorio i o pojačanjima koja su pristigla na Anfield.

„Rodgers je napravio grupu igrača u kojoj su svi spremni boriti se za mjesto u timi i u kojoj su svi veoma talentovani. Nadamo se da će biti još pojačanja narednih dana. Izgubili smo igrača svjetske klase, Luisa Suareza, u to nema sumnje. Ja sam veliki njegov fan, ali nadamo se da će pristigla pojačanja nadomjestiti njegov odlazak.“

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.