Gerrard poručio Suarezu: Mnogo nam nedostaješ

Poslao video-poruku

Gerrard poručio Suarezu: Mnogo nam nedostaješ

Luis Suarez dobitnik je Zlatne kopačke, nagrade koja se uručuje za najboljeg strijelca u Evropi.

Na ceremoniji dodjele pojavili su se mnogi Suarezovi prijatelji i novi suigrači poput Xavija, Inieste i Busquetsa, a jedan od onih koji nije mogao prisustvovati bio je Steven Gerrard. Dugogodišnji kapiten Liverpoola je svom bivšem suigraču poslao zanimljivu video poruku.

"Žao mi je što nisam mogao doći na dodjelu i radovati se zajedno sa Luisom i njegovom porodicom u ovoj divnoj noći. Htio bih u ime svih siugrača u Liverpoolu uputiti čestitke na osvojenoj nagradi. Želim ti reći da si je u potpunosti zaslužio jer si cijelu sezonu bio nevjerovatan kod nas. Mnogo nam nedostaješ i Barcelona je tako sretna što te ima", poručio je Gerrard sjajnom Urugvajcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije