Gerrard pozdravio dolazak Hodgsona

Liverpool sa novim trenerom u sezonu

Gerrard pozdravio dolazak Hodgsona

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard pozdravio je dolazak Roya Hodgsona na klupu ekipa sa Anfield Roada.

"Klub je napravio dobar posao. Roy je cijenjeni menadžer i uvjeren sam da će biti izvrstan za Liverpool. Mislim da se isplatilo čekanje i da će on ubrzo započeti realizaciju svojih planova za narednu sezonu", kazao je Gerrard.

Hodgson je, podsjetimo, sa Liverpoolom potpisao trogodišnju saradnju. Na klupi Redsa debitovat će utakmicom protiv Arsenala.

Zanimljivo, posljednja utakmica koju je vodio kao menadžer Fulhama bila je upravo protiv londonskih Topnika. Sigurno se nada boljem rezultatu od prošlosezonskih 4:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.