Gerrard: Respektovaćemo Cardiff

Gerrard: Respektovaćemo Cardiff

Midhat Šljivak

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard bio je prezadovoljan nakon prolaska u finale Carling Cupa nakon što su u polufinalu u dvije utakmice izbacili favorizovani Manchester City ukupnim rezultatom 3:2.

"Bila je teška utakmica, ali smo hrabrom igrom sasvim zasluženo izborili finale. Velika će mi čast biti da kao kapiten predvodim svoj tim na Wembleyu", rekao je Gerrard.

Protivnik Redsa u finalu je ekipa Cardiffa, a Gerrard je vrlo oprezan u najavi te utakmice. "Respektovaćemo Cardiff iako smo veliki favoriti. Arsenal je prošle godine podcijenio Birminghama, pa su izgubili. Za igrače Cardiffa ta će utakmica biti najvažnij au životu i sigurno će htjeti da nas iznenade", kazao je Gerrard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.