Gerrard: Srce mi se slomilo kada je Torres otišao

Kapiten Liverpoola o nekadašnjem suigraču

Gerrard: Srce mi se slomilo kada je Torres otišao

Fernando Torres je bio jedan od najboljih napadača svijeta dok je nosio dres Liverpoola. Nakon što je prešao u Chelsea Španac nikako da pronađe pravu formu. 

Tako misli i kapiten Liverpoola Steven Gerrard. "Torres je bio fantastičan u Liverpoolu. Bilo mi je zaista lako igrati pored njega na terenu. Skoro svaku moju loptu on je pretvarao u pogodak. On je vrhunski igrač i ja sam sretan što sam igrao pored njega, Suareza, Fowlera. Srce mi se slomilo kada je napustio Liverpool," rekao je Gerrard. 

 
Torres će danas sa Plavcima na svom Stamford Bridgeu u gradskom derbiju dočekati Arsenal. Vidjet ćemo da li će Španac konačno proigrati, ili će i ovaj susret biti samo blijeda sjenka nekadašnjeg Torresa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.