Gerrard upozorio Chelsea

Gerrard upozorio Chelsea

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard upozorio je Chelsea da ih plavci neće nadigrati i pobijediti, čak i ako bi to značilo da će naslov prvaka osvojiti Manchester United.

Gerrard je obećao navijačima da se Chelsea neće naigrati protiv Redsa u okviru Premier lige Engleske. Eventualna pobjeda Liverpoola nad Chelseaom značila bi da titula prvaka Engleske ide na Old Trafford.

"Imamo još nekoliko utakmica do kraja sezone i želimo iz njih uzeti maksimalan broj bodova, kako bi pokušali izboriti Ligu prvaka naredne sezone. Ukoliko naša pobjeda nad Chelseaom donese naslov prvaka Manchester Unitedu, ja nemam ništa protiv toga. Siguran sam da nas Chelsea neće pobijediti", rekao je Gerrard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.