Gerrard uvjeren u osvajanje Carling kupa

Gerrard uvjeren u osvajanje Carling kupa

Midhat Šljivak

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard je ubjeđen da će on u subotu podići trofej namjenjen pobjedniku Carling cupa. Njegov Liverpool u finalu se sastaje Cardiffom i svi se nadaju da će Liverpool nakon mnogo godina "suše" konačno osvojiti trofej.

"Šest godina bez trofeja puno je za ovaj klub, i nikako nije dobro po nas. Puno je vremena prošlo i navijači su nestrpljivi, vrijeme je da im podarimo malo radosti. Svi znaju da je klub u prethodnih nekoliko godina, prošao kroz težak period. Mi moramo da zaboravimo to i da krenemo naprijed", rekaok je Gerrard, dodavši:

"Prva prilika je sada u finalu Carling cupa, jednostavno ne smijemo je propustiti. Ako uspijemo da osvojimo Carling cup, neki od pridošlica u klubu konačno će vidjeti najbolje navijače na dijelu. Kada čitav stadion te bodri gdje jednostavno teško možes da zakažeš".

Ako dođu do trofeja u Carling cupu, nakon 2006. godine to će biti prvi značajniji trofej koji je stigao na Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.