Gerrard zadovoljan grupom

Reakcije na žrijeb za SP

Gerrard zadovoljan grupom

Adnan Beganović

Veznjak Liverpoola i engleske reprezentacije, Steven Gerrard, zadovoljan je žrijebom koji je Engleze svrstao u Grupu C zajedno sa Slovenijom, Sjedinjenim Američkim Državama i Alžirom.

"Ono što nikako nisam želio uoči žrijeba jesu susreti protiv nama nepoznatih reprezentacija i to smo izbjegli, kao i svrstavanje u jako teške grupe poput one u kojoj se našao Brazil. Protiv dvije od ove tri reprezentacije smo već igrali pod vodstvom Fabija Capella i obje smo pobijedili (Sloveniju i SAD), pa znamo što možemo očekivati", rekao je vidno zadovoljni Gerrard za otočke medije te dodao:

"Naš je cilj i tu nema nikakve sumnje, osvajanje maksimalnog broja bodova. Svaka momčad koja je izborila nastup na SP-u je jaka, ali mi imamo samopouzdanja za osvajanje prvog mjesta u grupi. U svakom sam slučaju jako ohrabren žrijebom jer se dogodilo sve što smo mogli željeti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.