Gerrard završio u zatvoru
"Mirni" Gerrard pijančio i završio u zatvoru

Zbog tuče u noćnom klubu

Gerrard završio u zatvoru

Adnan Beganović

Zbog tučnjave u jednom noćnom klubu kapiten Liverpoola je zajedno sa još pet osoba priveden u zatvor. Fudbaleri Liverpoola su u nedelju gostovali u Newcastleu i uvjerljivo slavili sa 5:1, kapiten Liverpoola je pobjedu proslavio cjelonoćnim pijančenjem u jednom noćnom klubu koje je završilo hapšenjem Gerrarda i društva.

Liverpoolska policija je u saopštenju izdanom za medije navela da su uhapšeni šestorica muškaraca (33, 31, 29 i 19 godina starosti iz Huytona, zatim 28-godišnjak iz Frombyia i 18-godišnjak iz Litherlanda). Engleski mediji su Gerarda prepoznali u 28-godišnjaku iz Frombyia.

O detaljima tučnjave policija nije previše govorila, samo su rekli da je pretučen 34-godišnji muškarac i da ima teške povrede glave, ali da je van životne opasnosti. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.