Gervinho: Arsenal može do trofeja

Gervinho: Arsenal može do trofeja

Reprezentativac Obale Slonovače Gervinho vjeruje kako njegova nova ekipa Arsenala može naredne sezopne konačno osvojiti neki trofej.

Gervinho je u ponedeljak i službeno predstavljen kao novi igrač Arsenala, koji je za njega platio Lilleu 12 miliona eura.

"Oduvijek sam pratio Arsenal u Premier ligi. U jednu ruku su bili veoma dobri, ali nekada su padali u krize, kao uostalom i svi drugi klubovi. Mislim da ova ekipa ima i više newgo dovoljno potencijala da ostvari velike stvari, te da konačno dođe do nekog od trofeja", rekao je Gervinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.