Gervinho na meti tria iz Premiershipa

Gervinho na meti tria iz Premiershipa

Arsenal, Liverpool i Tottenhama pažljivo posmatraju situaciju oko napadača Lillea, Gervinha kojem ugovor ističe na kraju sezone od 2011/2012.

23-godišnji Gervinho je prošle sezone postigao 18 golova, te tako pomogao Lilleu da završi na četvrtom mjestu Ligue 1, a i nastupio je na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Impresionirao je u utakmici protiv Brazila kada je u igru ušao sa klupe.

Reprezentativcu Obale Slonovače ugovor sa francuskim prvoligašem ističe na kraju sezone 2011/2012, a mnogi klubovi pažljivo posmatraju da li će produžiti ugovor kako bi mogli početi pregovore. Najveće interesovanje je pokazao Arsenal, Liverpool i Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.