Gervinho: Nema šanse da napustim Lille

Gervinho: Nema šanse da napustim Lille

Napadač Lillea, Gervinho je meta brojnih engleskih klubova, ali reprezentativac Obale Slonovače ističe kako nema namjeru napuštati francuski klub u skorije vrijeme.

Gervinho tvrdi da nema namjeru napuštati Lille, te da je u potpunosti fokusiran na igranje u francuskom timu.

"Ne postoji način da sada odem iz Lillea. Uživam u nogometu kao nikad do sada. Igramo dobro, postižemo golove i naš timski duh je fantastičan", rekao je Gervinho, dodavši:

"Želim osvojiti ligu, to je važno za svakog igrača kako bi mu se podiglo samopouzdanje. Moje ambicije su da jednog dana igram u velikom kubu, u jakoj ligi. U ovom trenutku fokusiran sam samo na Lille i uživam biti dio njihovog uspjeha".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.