Gervinho u Romi za 8 miliona funti

Napadač Arsenala potpisao za Vučicu

Gervinho u Romi za 8 miliona funti

M. Skaka

Reprezentativac Obale Slonovače, napadač Gervinho ozvaničio je prelaz iz Arsenala u Romu u transferu vrijednom 8 miliona funti.

Gervinho nije imao mnogo prilika da se dokaže na Emirates stadionu i u Romi će tražiti priliku za većom minutažom. Afrički napadač je u Arsenal stigao 2011. godine iz Lillea ali je uspio postići samo četiri gola u svojoj provoj sezoni i tek sedam u predhodnoj.

Za Obalu Slonovače nastupio je 45 puta i predstavljao svoju zemlju i na Kupu nacija i ove godine.

Za Romu u kojoj je jedna od najvećih zvijezda i naš Miralem Pjanić ovo je 13. pojačanje pred početak nove sezone Serije A.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.