Getafe nadigrao Villarreal
Foto: EPA

Primera, 32. kolo

Getafe nadigrao Villarreal

Edmir Škorić

U posljednjoj večeras odigranoj utakmici 32. kola španske Primere Getafe je na svom terenu "demolirao" Villarreal rezultatom 3:0.

Bio je to susret dvaju timova koji se bore za plasman u Evropsku ligu. Domaći su poveli u desetoj minuti nastavka, kada je Miku pospremio "odbijanac" poslije dobrog udarca Manea. Ovaj gol može ići na dušu gostujućem vrataru Diego Lopezu.

Dvadesetak minuta prije kraja Getafe je udvostručio svoju prednost. Mane je sjajno pogodio iz slobodnog udarca, ali i ovaj put je Diego Lopez katastrofalno reagirao.

Konačnih 3:0 svojim drugim golom postavlja domaći napadač Miku par minuta prije kraja. Manu je ukrao loptu na polovici Villarreala, sjurio se prema šesnaestercu gostiju, potom nesebično proigrao za Miku na drugoj strani, kojem nije bilo teško matirati Lopeza.

Primera, 32. kolo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.