Ghotbi objavio spisak Iranaca

Za prijateljski susret sa BiH

Ghotbi objavio spisak Iranaca

Adnan Beganović

Selektor fudbalske reprezentacije Irana, Afshin Ghotbi, objavio je spisak igrača na koje računa za susret protiv naše reprezentacije, koji je na rasporedu 12. avgusta na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović – Hase”.

Iranski selektor je za provjeru protiv “Ćirinih lavova” pozvao praktički sve najbolje igrače kojima raspolaže. Nakon prijateljskog susreta sa našom reprezentacijom, Iran će se sastati sa Bahreinom u Manami te Uzbekistanom u Teškentu.

Reprezentacija Irana za tri prijateljske utakmice:


Golmani:
Seyed Mehdi Rahmati, Vahid Taleblou, Misagh Memarzadeh, Rahman Ahmadi

Odbrambeni red:
Khosrow Heydari, Ali Reza Mohammad, Hadi Aghili, Mohammad Nosrati, Hossein Kaebi, Farshid Talebi, Seyed Jalal Hosseini

Vezni red:
Javad Nekounam, Masoud Shojaei, Ferydoon Zandi, Ehsan Hajisafi, Andranik Teymourian, Farzad Ashoubi, Mehrzad Madanchi, Hossein Kazemi, Pejman Nouri, Iman Mobali, Mojtaba Jabbari

Napadači:
Arash Borhani, Mohammad Reza Khalatbari, Mojtaba Zarei

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije