Giaccherini: Sada sam fokusiran samo na Juve

Giaccherini: Sada sam fokusiran samo na Juve

Edmir Škorić

Juventusov veznjak Emanuele Giaccherini još uvijek ne želi pričati o mogućem pozivu u italijansku nogometnu reprezetnaciju.

Giaccherini pruža dobre partije u dresu Juventusa ove sezone, no dosad nijednom nije nastupao za Azzurre.

"Nemojmo se šaliti o italijanskoj nacionalnoj momčadi. Koncentriran sam za sada samo na Juventus. Samo ako budem radio dobro u Juventusu, onda bih jednog dana mogao dobiti poziv selektora Cesarea Prandellija", izjavio je Giaccherini za Corriere dello Sport.

Giaccherinija je Stara dama dovela u suvlasničkom ugovoru sa Cesenom ljetos, kako bi poboljšao bočne opcije treneru Antoniju Conteu, međutim trener ga više koristi u sredini veznog reda, gdje mijenja Claudija Marchisija.

"Ne volim usporedbe. Claudio je sjajan i biti korak za njim me čini posebnim".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.