Giampaolo: Najbolji Milan ove sezone

Giampaolo: Najbolji Milan ove sezone

E. Škorić

Milan je izgubio od Torina u četvrtak s 2:1 i to mu je bio već treći poraz u pet kola Serije A, no Marco Giampaolo nije razočaran.

Unatoč velikoj krizi Rossonera, Giampaolo je pronašao način da bude zadovoljan, rekavši da je to najbolja Milanova partija u sezoni. I bio je u pravu.

"Kontrolisali smo utakmicu, ali nismo uspjeli da završimo posao na vrijeme. Za četiri minute Torino je uspio da sve promijeni. Imali smo kasnije ponovo šanse da postignemo gol. Bilo je grešaka, ali oov je najbolje izdanje Milana u sezoni jer smo dugo dominirali. Jasno, poraz kao poraz nije dobar, ali bilo je dobrih stvari", kazao je Giampaolo, dodavši:

"Razočara me jer tim naporno radi i čini sve što može, pa kada ne dođe do rezultata, to je razočaravajuće. Oni pokušavaju raditi kao tim i slijede plan. Poraz je nezaslužen i očito je da usporava naš proces rasta, naše samopouzdanje, ali vidio sam da je to dobra momčad i nadam se da neće izgubiti srce".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

paucina
odlazi vise nakarado
0 3
zazamir
Ispade Gattuso veci strucnjak od ovog Gargamela
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije