Giannina bolja od Xanthija, Creta savladala Veriju

Grčka Super liga

Giannina bolja od Xanthija, Creta savladala Veriju

A. Haznadarević

Ekipe Giannine i OFI Crete su uspješno okončale svoje nastupe u desetom kolu grčke Super lige pobjedama nad Xanthijem, odnosno Verijom.

Momčad Giannine, konačno se dohvatila gornje polovine tabele, te je sa tri boda u današnjem susretu sa Xanthijem pobjegla od drušva sa dna. Sve što je značajno, dogodilo se još u ranom periodu igre, a Tomas De Vincenti je postigao zlata vrijedan pogodak za Gianninu već u desetom minutu susreta.

 

U drugom duelu, momčad Crete je savladala gostujuću Veriju rezultatom 2:0. Strijelac prvog pogotka bio je Dennis Souza u 41. minutu, dok je tačku na 'i' stavio Andreas Lampropoulos u četrnaestom minutu nastavka.

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.