Giggs: Vidić je najbolji defanzivac sa kojim sam igrao

Žal zbog Vidinog odlaska

Giggs: Vidić je najbolji defanzivac sa kojim sam igrao

Novu blamažu jučer je doživio tim Manchester Uniteda koji je predvođen Ryanom Giggskom poražen na domaćem terenu od Sunderlanda. 

Bio je to posljednji meč Nemanje Vidića u dresu Manchester Uniteda na Old Traffordu, zbog čega je Giggs posebno požalio.

„Bila je ovo njegova posljednja utakmica na Old Traffordu i sigurno da smo zbog Nemanje željeli bolji rezultat,“ izjavio je Giggs i dodao:

„Vida je ostao veliki igrač tokom svih ovih godina. On je bez sumnje najbolji defanzivac sa kojim sam ikada igrao, a igrao sam sa mnogo dobrih igrača na njegovoj poziciji. On je jedan od njih, veliki igrač i neko ko će nam nedostajati naredne sezone.“

Nemanja Vidić od ljeta će postati fudbaler Intera iz Milana. U redove Manchester Uniteda dospio je iz moskovskog Spartaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.