Giggs: Želim vratiti osmijeh na lica navijača

Legenda Uniteda na trenerskoj klupi

Giggs: Želim vratiti osmijeh na lica navijača

David Moyes više nije menadžer Manchester Uniteda, a na toj poziciji naslijedila ga je legenda ekipe sa Old Trafforda, Ryan Giggs. 

Giggs je istakao kako nije oklijevao kada mu je ponuđen ugovor, te je istakao kako mu je to najponosniji trenutak u životu. 

"Kada me Ed Woodward pitao da preuzmem tim do kraja sezone nisam oklijevao, odmah sam pristao. Bio je to najponosniji trenutak mog života. Klub je najveći dio mog života još od moje 14. godine. Ponosan sam, sretan i malo nervozan, ali sve je to normalno, kao i kada sam bio igrač. Jedva čekam subotu," rekao je Giggs i dodao: 

"Rekao sam igračima da im vjerujem i znam koliko mogu napraviti. Moraju izaći na teren i to pokazati. Želim vratiti osmjeh na lica navijača. Znam da će i igrači biti uzbuđeni," rekao je Velšanin. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije