Gignac preskup Wengeru

Arsenal i dalje štedi

Gignac preskup Wengeru

Trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je kako neće pristati na Toulouseovu traženu odštetu za napadača Andre-Pierre Gignaca.

Gignac je u 85 utakmica za francusku ekipu postigao 35 golova, čime je izborio i dres francuske reprezentacije, za koju je u deset utakmica postigao četiri gola.

Međutim, bez obzira na impresivnu statistiku, wenger smatra da je 20 miliona eura koliko traži Toulouse, previsoka cijena za Gignaca.

"Sviđa mi se taj igrač. Ne moram slati skaute da ga gledaju kako bih znao da je dobar. On je francuski reprezentativac i mora da je dobar. Međutim, tražena cijena za nas je previsoka i nema govora da ću na nju pristati", rekao je Wenger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.