Gilberto napušta Panathinaikos u januaru?

Menadžer brazilskog veznjaka već u Dubaiju

Gilberto napušta Panathinaikos u januaru?

Brazilac Gilberto Silva mogao bi u januaru napustiti Panathinaikos, a za njega inteesovanje je pokazalo nekoliko engleskih klubova, dok se spominje i ponuda iz Ujedinjenin Arapskih Emirata.

Bivšem veznjaku Arsenala ugovor sa grčkim klubom ističe na ljeto, a kako piše Skysports.com, zbog toga su ga spremni prodati u zimskom prelaznom roku.

Nekoliko klubova iz Premier lige je pokazalo interesovanje za 34-godišnjeg Brazilca koji su spremni poslati ponudu u januaru.

Također spominje se i unosna ponuda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Navodno, njegov menadžer Frank Trimboli jeviđen u Dubaiju kako vodi pregovore sa zainteresovanim klubovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.