Girard: Sad nam je potreban bod za titulu

Montpellier blizu titule

Girard: Sad nam je potreban bod za titulu

Trener Montpelliera Rene Girard bio je oduševljen nakon što je njegova ekipa sinoć u sudijskom vremenu došla do pobjede nad Lilleom rezultatom 1:0.

Karim Ait Fana postigao je pobjedonosni gol za Montpellier protiv Lille, s kojim je ta ekipa ostala na tri boda prednosti nad PSG-om kolo prije kraja fudbalskog prvenstva Francuske.

 

"Gol na samom kraju utakmice je kruna magične sezone pred našim fantastičnim navijačima. Igrali smo pod velikim pritiskom i tenzijama. Sada smo sigurni da ćemo naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige prvaka, a za titulu prvaka nam je potreban samo bod protiv Auxerrea", rekao je Girard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.