Giroud: Ako napravim za klub koliko je Bergkamp bit će OK

Francuz želi putem Bergkampa

Giroud: Ako napravim za klub koliko je Bergkamp bit će OK

Olivier Giroud nada se da će u Arsenalu ostaviti trag sličan onom koji je ostavio Dennis Bergkamp. Neće to biti nimalo lagan zadatak za Francuza. 

Bivši igrač Montpelliera postigao je u zadnjem kolu prvi gol u ligi za Arsenal, nedugo zatim bio je strijelac i u dresu reprezentacije, na Vincente Calderonu protiv Španije. "Osjetio sam veliko olakšanje nakon gola postignutog West Hamu. Trebao mi je gol u Premier ligi. Drago mi je i što sam namjestio gol Walcottu i to je pomoglo mom samopouzdanju. Nadam se da je ovo samo početak," rekao je Giroud. 

 

"Ima perioda u karijeri svakog napadača kada postiže manje golova, perioda kada golovi izgledaju manje. Henryju je trebalo devet utakmica, a Bergkampu, kao i meni sedam da postignu gol za Arsenal. Ukoliko ostvarim onoliko koliko je Bergkamp u klubu, onda će biti sve uredu," završio je Giroud.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.