Giroud: Osveta je naša, čuvajte se

Napadač Francuske izjavom bocnuo Pancere

Giroud: Osveta je naša, čuvajte se

D. Vejo

Francuska i Njemačka ukrstit će svoja koplja u polufinalu Evropskog prvenstva.

Domaćin Eura na korak je do velikog finala. Napad Galskih pijetlova predvodi Olivier Giroud koji je na utakmici protiv Islanda postigao dva pogotka i tako dao do znanja Njemcima u kakvoj se formi nalazi. 

Ali tu nije kraj, napadač Francuske svim silama želi da se osveti Pancerima za poraz u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2014. godine.

"Zadovoljan sam igrom do sada. Ali, neka ostane na tome. Ništa nismo uradili ako ne uđemo u finale. Reprezentacija Njemačke stari nam je dužnik, želimo osvetu. Neka se paze, neće im biti lako jer mi silno želimo finale i trofej", rekao je za medije napadač, Olivier Giroud.

Giroud je u dosadašnjem dijelu takmičenja postigao tri pogotka te dijeli drugo mjesto na listi strijelaca sa Baleom, Payetom i Moratom, dok je prvi njegov kolega iz reprezentacije Griezmann sa četiri data gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi