Giroud otpada, sada se bira između Suareza i Džeke

Juventus čeka napadača

Giroud otpada, sada se bira između Suareza i Džeke

E. Škorić

Sinoć je kao grom iz vedra neba stigla vijest da će Olivier Giroud iz Chelseaja preći u Juventus, čime bi Stara dama završila potragu za napadačem.

Giroud je navodno trebao da bude nova devetka Juventusa, ali jedan od novinara koji prate svaki korak londonskog kluba objavio je na Twitteru da od transfera Francuza u redove Juventusa nema ništa.

Prema njegovim tvrdnjama, Giroud ima dobar ugovor u Londonu i veliku želju da sljedeće sezone sa ovim timom napadne Premier ligu, te vjeruje da će dobiti dovoljno prostora za igru uz Tima Wernera.

Sada Juventusu ostaju dvije opcije - Luis Suarez ili Edin Džeko. Bosanac je bio prva želja Andree Pirla, no čini se da je Urugvajac sada korak bliže Torinu i on bi narednih dana mogao doći na ljekarske preglede i potpis ugovora.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DelPiero
joj cirkusa
5 0
felee
Hahahahah de se dogovorite više pa napišite jednog koji ce doci..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi