Giroud pred okršaj s Belgijom provocira čak i Thierryja Henryja

Ne bira sredstva

Giroud pred okršaj s Belgijom provocira čak i Thierryja Henryja

Endin Čaušević

Reprezentacija Francuske sutra igra utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva, a protivnik ovoj selekciji bit će Belgija.

Francuska je do polufinala došla nakon lagane pobjede protiv Urugvaja, dok su Belgijanci napravili iznenađenje i poslali Brazilce kući. Sigurno je da nam sutrašnji meč donosi dosta uzbuđenje, a ne treba ni govoriti koliko toga je na ulogu za obje ekipe.

Atmosfera pred ovu utakmicu je već na vrhuncu, a počela su i prepucavanja između igrača ove ekipe. Sve je sinoć zakuhao Olivier Giroud koji je provocirao čak i legendarnog napadača Francuske, Thierryja Henryja. Nekadašnji napadač Trikolora trenutno radi kao pomoćnih u taboru Belgije i sigurno je da će ovo biti poseban meč za njega.

"Jasno je da postoji mnogo poštovanja i ne mogu mu zamjeriti što će biti na klupi Belgije. Moj posao je da budem dobar na terenu i pomognem timu. Ali, bit ću ponosam ako pokažem Henryju da je na pogrešnoj strani terena", poručio je Giroud.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi