Given i O'Shea igraju protiv Mađarske

Given i O'Shea igraju protiv Mađarske

Edmir Škorić

Reprezentativci Republike Irske Shay Given i John O'Shea trebali bi zaigrati večeras u prijateljskom susretu protiv Mađarske.

Prvi golman, Given, oporavio se od povrede gležnja, dok se O'Shea oporavio od povrede gležnja. Obojica su propustili prijateljsku utakmicu s BiH u Dublinu.

"Imao sam tekućine u koljenu i oteklinu i sve dok to ne prođe, naravno da imate sumnje. Ali koljeno je posve u redu sada, nema tekućine, sve se vratilo u normalu i to je veliko olakšanje", kazao je Given.

Za Irsku bi protiv Mađarske trebali zaigrati: Given, Richard Dunne, Sean St. Ledger, Stephen Ward, Damien Duff, Keith Andrews, Glenn Whelan, Aiden McGeady, Robbie Keane i Kevin Doyle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.