Gladbach deklasirao Koeln

Bundesliga

Gladbach deklasirao Koeln

U pretposljednjem susretu 29. kola njemače Bundeslige Borussija Moenchengladbach je na svom terenu sa 5:1 deklasirala Koeln.

Konačno su gledaoci na Borussija parku mogli uživati u dobroj predstavi svojih ljubimaca, koji su sa više nego ubjedljivih 5:1 deklasirali Koeln.

Domaće je u prednost u 29. minuti doveo Arango, a samo pet minuta kasnije Reus je povisio na 2:0. Do kraja prvog poluvremena viđen je još jedan pogodak, kada je ponovo Reus doveo domaće na 3:0.

Tračak nade Jarčevima u petoj minuti nastavka donio je Milivoje Novaković, ali je u 65. minuti Daems sa bijele tačke vratio domaćima tri gola prednost. Konačan rezultat u 67. minuti postavio je Norvežanin Nordtveit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.