Glasinac dočekuje Mladost

Druga liga RS, Istok

Glasinac dočekuje Mladost

D. Vejo

Fudbaleri Glasinca će u okviru 28. kola Druge lige Republike Srpske Istok, na svom terenu dočekati ekipu Mladosti iz Bogutovog sela.

I jedni i drugi u ovaj meč ulaze sa imperativom pobjede. Glasinac je trenutno 10. ekipa na tabeli dok Mladost zauzima četvrtu poziciju.

"Dolazi nam neugodna ekipa Mladosti koja je u vrhu tabele i ove polusezone igra odličan fudbal. Mi u ovoj kao i u svakoj utakmici idemo na pobjedu i nova tri boda. Svi smo na rapolaganju trener osim povrijeđenog Ognjena Kreštalice", ističe za SportSport.ba vezni igrač Glasinca, Nikola Živković.

Meč između Glasinca i Mladosti igra se u nedjelju od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi