Glavaš: Širokom respekt, nama bodovi

Premijer liga, 8. kolo

Glavaš: Širokom respekt, nama bodovi

A. Beganović

Nakon što je na klupu najmlađeg sarajevskog premijerligaša, Olimpika, sjeo nekadašnji reprezentativac i trener BiH, Vlatko Glavaš, rezultati Vukova su iznad svih očekivanja.

Danas na Grbavicu stiže neugodni Široki Brijeg, a nekoliko sati prije početka meča kontaktirali smo Glavaša koji je za naš portal rekao:

“Dolazi nam u goste jedna od najboljih momčadi u Premijer ligi. Respektujemo rezultate Širokobriježana, dočekat ćemo ih kao prave sportske prijatelje, ali na terenu ćemo dati sve od sebe da ih dobijemo. Biće teško ali se nadam da uz borbenu igru možemo do povoljnog rezultata”.

U prošlom kolu Olimpik je iznenađujuće slavio na Bilinom polju. Igra Vukova bila je na zavidnom nivou i ukoliko danas ponove izdanje iz Zenice, fudbaleri Olipika mogli bi se ponovo radovati.

“Napravili smo veliki podvig u Zenici. Osvojili smo tri boda koja će pogotovo dobiti na težini ako danas svladamo Široki. Oni se nalaze u izvanrednoj formi, ali moji igrači su spremni i željno iščekuju početak meča. Nadam se da ćemo imati i podršku sa tribina koja bi u susretu sa Širokim mojim momcima mnogo značila”, istakao je Glavaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.