Glavni investitor kluba posjetio Čelik u Antaliji
FOTO: NK Čelik Zenica

Zeničani se spremaju za drugi dio sezone

Glavni investitor kluba posjetio Čelik u Antaliji

Samir Mlaćo

NK Čelik se trenutno nalazi na pripremama u Antaliji gdje se sprema za drugi dio sezone. Zeničani su dobili veliki broj pojačanja, kao i novog šefa struke, a jedini cilj u drugom dijelu sezone je obezbijediti opstanak u premijerligaškom društvu.

U protekla dva dana ekipu u Antaliji posjetio je glavni investitor kluba Aydin Olgun.

"Gospodin Olgun je još jednom naglasio da je prioritet u proljetnom dijelu prvenstva opstanak u ligi i da tek na ljeto počinju prave promjene, te da nas u budućnosti ne zanima ništa drugo osim borbe za titulu. Posebno je istakao da se mora imati korektan odnos prema brojnoj armiji navijača Čelika i da se mora slušati i njihov glas", istakli su iz NK Čelik.

Olgun je navodi se također raspitivao za uslove u kojima rade nogometaši Čelika i stručni štab.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Nista vam se bolje nije moglo desiti.Definitivni kraj za cigane. Galijasevicu stope ti ljubim druze moj.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti