Gledajte utakmice Lige prvaka sa nama

Dobrodošli na Planet Šampiona!

Gledajte utakmice Lige prvaka sa nama

M. Skaka

Ako još uvijek niste odlučili gdje ćete pratiti utakmice Lige prvaka, a pobjede vašeg omiljenog evropskog tima želite proslaviti u društvu iskrenih fanatika, uz navijačku atmosferu i pravi fudbalski ugođaj, donosimo rješenje za vas.

SportSport.ba i Heineken vam predstavljaju po prvi put organizovano gledanje utakmica Lige prvaka u Sarajevu, u "Domu Mladih". Najznačajniji sportski događaj u svijetu bit će praćen na velikom platnu. Za bogat popratni sadržaj, pored gledanja utakmica organizujemo i novinarski turnir  u stolnom fudbalu, turnir u „Play Stationu“, takmičenja u sportskim vještinama, nagradne igre, praćenje pregleda utakmica LP, muzički program uz DJ-a, te mogućnost da osvojite jednu od tri VIP karte za FINALE LIGE ŠAMPIONA!

Obezbjeđene vrijedne nagrade

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, a biće obezbijeđen i bogati nagradni fond - od "sitnih" nagrada; majice, kape, privjesci, karte..., pa sve do glavnih nagrada – tri kompleta VIP ulaznica i plaćenog odlaska i smještaja u Rimu, gdje se ove godine igra finale Lige prvaka. Za pobjednika turniru „Play Stationu“ glavna nagrada će biti „Play Station 3“, dok će nagrada za pobjedničku novinarsku ekipu u takmičenju u stolnom fudbalu biti sto za stolni fudbal.

Prostor „Doma mladih“ bit će posebno „preuređen“, na način da se ljubiteljima fudbala omogući maksimalni ugođaj tokom praćenja utakmica, a na ulazu će vas dočekati naše ljubazne hostese koje će se brinuti da pronađete najudobnije mjesto u dvorani. Biće postavljeni stolovi i stolice, stolnjaci, pepeljare, podmetači za čaše, dostupne grickalice i pića. U dijelovima sale koji ne pružaju dobar pogled na projekciono platno koje će se nalaziti na bini, utakmica će se gledati putem plazmi...

Rezervišite svoje mjesto već danas

Posjetitelji portala SportSport.ba svoj sto za bilo koji od datuma Lige prvaka mogu rezervisati već sada i to, naravno, besplatno. Sve što trebate uraditi jeste da pošaljete e-mail na adresu [email protected] ostavite kontakt telefon i navedete broj osoba, te eventualnu napomenu navijačke sekcije koju žele zauzeti, jer možda ne želite "da se miješate sa protivnicima", ili ćemo vam sačuvati mjesto u mješovitoj zoni.

Ulaz u "Planet šampiona" dozvoljen je isključivo punoljetnim osobama!


Turnir u PlayStationu

U saradnji sa partnerima iz Heinekena, SportSport.ba ukviru “Champions Planet” – organizovanog gledanaj utakmica Lige prvaka u Domu mladih u Sarajevu organizuje i turnir u PlayStationu. Gledajte utakmice sa nama, a u pauzama igrajte Pro Evolution Soccer na PlayStationu 3, pobjedite sve protivnike i odnesite ga svojoj kući.

Turnir u PlayStationu igraće se na dane odigravanja utakmica Lige prvaka u “Domu mladih”, pred početak utakmica i u poluvremenu. Kvalifikacijski turnir odigraće se u ponedjeljak, 23. Februara, također u “Domu mladih”, a 16 najboljih igrača boriće se sve do finalne utakmice 27. maja kada ćemo uz fudbalskog klupskog prvaka Evrope, dobiti i Heinekenovog Play Station PES prvaka Sarajeva!

Učešće na turniru je, naravno, besplatno. Kompletan turnir, uz raspored, rezultate i najave utakmica moći ćete pratiti na najčitanijem sportskom portalu u regionu, SportSport.ba, a prijave primamo od danas na e-mail adresu [email protected] .

Učešće na turniru u PlayStationu ograničeno je isključivo na punoljetne osobe!

Kometarišite, informišite se i razmijenite utiske

Korisnici Facebooka već danas se mogu priključiti našoj "Champions Planet" grupi , gdje će se moći pronaći sve "off the record" informacije o dešavanjima u "Domu mladih", a komentare i sugestije možete ostaviti i na našem forumu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.