Gledajte utakmice Lige prvaka sa nama

Rezervišite sto na "Planetu šampiona"

Gledajte utakmice Lige prvaka sa nama

M. Skaka

Revanš susret između Liverpoola i Chelsea večeras, te Manchester Uniteda i Porta u srijedu gledajte u idealnim uslovima u sarajevskom “Domu mladih”.  Svoje mjesto na "Planetu šampiona" rezervišite putem e-maila: [email protected].

I ovaj put naš "Planet šampiona" donosi najbolji evropski fudbal u istinskom sportskom ambijentu. Pošaljite e-mail na našu adresu [email protected], u njemu upišite broj osoba za koje rezervišete mjesto, kao i vaš broj telefona i osigurajte sebi najbolje uslove za gledanje susreta Lige šampiona. Rezervacija nije obavezna, ali je u svakom slučaj poželjna.

Uz vrhunski fudbal i savršen ugođaj, učestvujte u nizu pratećih sadržaja, stonom fudbalu, turniru u PlayStation PES-u, te osvojite vrijedne nagrade ili glavnu Heineken nagradu: Put u Rim i VIP ulaznicu za finale Lige šampiona.

Danas i sutra igraju se i revanš susreti Heinekenovog PES turnira koji će nam dati četiri najbolja PES igrača. Više o dešavanjima na turniru, te informacije o samim učesnicima potražite ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.