Glišić: Sloboda je trebala dobiti licencu
Nova sapunica u bh. fudbalu

Tužilac N/FS BiH dobio dokumente od DK

Glišić: Sloboda je trebala dobiti licencu

Duško Glišić, predsjednik Disciplinske komisije Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, kao što je SportSport.ba i najavio jutros je proslijedio dokumentaciju Tužiocu našeg Saveza koji bi se trebao očitovati o „slučaju Sloboda“.

Odlukom Drugostepene komisije N/FS BiH, Tuzlaci nisu dobili licencu za nastup u Evropskoj ligi, ali bi se stvari mogle promijeniti. Izgledi su mali, ali postoje...

„Kompletnu dokumentaciju proslijedili smo Tužiocu (Mile Kovačević, op.a) koji bi trebao definisati da li je na snazi bila suspenzija Slobode. Moje lično mišljenje da je sve bilo u redu i da su Tuzlaci trebali dobiti licencu! Ja i još jedan član Disciplinske komisije glasali smo da sespenzija nije na snazi. Dvojica članova su tražili mišljenje Tužioca, dok je jedan član naše komisije smatrao da je Sloboda suspendovana“, objasnio je Glišić.

Predjesnik Disciplinske komisije smatra da je Sloboda u cijelom slučaju oštećena.

„Drugostepena komisija je pogriješila, ako je samo zbog toga „eliminisala“ Slobodu!“, decidan je Glišić.

Tužilac Kovačević o cijelom slučaju trebao bi se izjasniti tek sutra.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti