Glišić: Veoma teška utakmica za nas

Fudbaler Radnika nakon remija sa Mladost DK

Glišić: Veoma teška utakmica za nas

D. Vejo

Fudbaleri Radnika jučer su na svom terenu u Bijeljini odigrali neriješeno sa ekipom Mladosti DK u okviru četvrtog kola Premijer lige BiH.

Bijeljinci su bili konkretniji tim, ali pored lošeg vremena nisu uspjeli da upišu tri boda. Svoje viđenje jučerašnjeg meča, ispričao je jedan od aktera Radnika.

"Veoma teška utakmica za nas. Bili smo pod imperativom pobjede i to se osjetilo na početku meča. Kasnije smo zaigrali malo bolje ali nismo stvorili neke šanse. Ostaje utisak da nam nije sviran penal u 70. minuti susreta. Na kraju, bili su teški uslovi za igru tako da nismo uspjeli da postignemo gol. Očigledno je da smo u krizi, ali nadam se da ćemo utakmicom za vikend, prekinuti loš niz", ističe za SportSport.ba napadač Radnika, Aleksandar Glišić.

Podsjetimo, sudija je zbog nevremena nekoliko puta prekidao utakmicu.

U narednom kolu, Radnik ide na noge ekipi Metalleghea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi