"Glumila" Kinsey Wolanski, pa utrčala na teren tokom jučerašnjeg meča

U Bratislavi

"Glumila" Kinsey Wolanski, pa utrčala na teren tokom jučerašnjeg meča

E. Škorić

Nedugo nakon što je Liverpool poveo protiv Tottenhama u finalu Lige prvaka, na teren stadiona Wanda Metropolitano uletjela je Kinsey Wolanski, djevojka poznate zvijezde YouTubea Vidalija Zdoroveckoga.

Taj trenutak okarakterisan je i kao jedan od "najljepših u historiji finala Lige prvaka", a Kinsey je stekla veliku popularnost preko noći. Naravno, sve je išlo u prilog njenom dečku i osnivaču porno stranice koju je zanosna plavuša reklamirala kada je utrčala na teren.

Tokom susreta play-offa Evropske lige između Slovana i PAOK-a u Bratislavi također se dogodilo da je jedna djevojka utrčala na teren.

Ne zna se koje su joj namjere bile, ali nije uspjelo da privuče pozornost na način na koji je to učinila Kinsey u finalu Lige prvaka.

Ipak je susret Slovan - PAOK bio daleko manje interesantan javnosti nego li finale izmeđ engleskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi