Goal.com tvrdi: Lagana pobjeda BiH od 3:0

I drugi vjeruju u nas

Goal.com tvrdi: Lagana pobjeda BiH od 3:0

Edmir Škorić

Jedan od najčitanijih fudbalskih portala u svijetu, Goal.com, najavio je utakmicu naše reprezentacije i Armenije, ali i predvidio sigurnu pobjedu Zmajeva u Jerevanu.

Da smo zaista kvalitetna reprezentacija pokazao je i novinar jednog od najjačih fudbalskih portala goal.com, koji previđa 3:0 visoku pobjedu našeg tima u Jerevanu.

Novinar navedenog portala tekst je počeo sa naglašavanjem kako su snovi Armenaca da se plasiraju na mundijal odavno srušeni, ali da se vodi velika bitka između Španije, Turske i naše reprezeetacije za prve dvije pozicije.

Selektor Armenije Minasyan nema nikakvih problema sa ekipom, pa će sutra kompletni dočekati selekciju BiH. Po pisanju portala nastupit će u sastavu Kasparov, Hovesepyan, Minasyan, Arzumajan, Pachajyan, Mkrtchyan, Arman Karamyan, Arakelyan, Artavazad Karamyan, Mkhitaryan i Manucharyan.

Ipak, novinar pomenutog portala nije najbolje istražio našu nacionalnu vrstu. Pa je tako u startnih jedanaest uvrstio Borisa Pandžu umjesto Salihovića, a mjesto bi, navodno, trebao dobiti i Misimović. No, demantovat ćemo novinare Goal.com jer je zbog žutih kartona Zvjezdan Misimović suspendiran za ovu utakmicu.

"Trebao bi to biti jednostavan posao za BiH koja putuje po laganu pobjedu", stoji na kraju članka kojeg je objavio goal.com, ali svakako bismo bili zadovoljni kada bi se predviđanje ovog portala ispostavilo tačnim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.