Goetze: Razumijem frustraciju navijača Borussije

Mladi Nijemac o navijačima Milionera

Goetze: Razumijem frustraciju navijača Borussije

Novi fudbaler Bayerna iz Minhena Mario Goetze koji je u redove Bavarca stigao iz najvećeg rivala Borussije dao je zanimljivu izjavu. 

Goetze koji se nakon prelaska našao na meti navijača Milionera poručio je kako razumije frustracije navijača kluba iz Dortmunda. 

"Definitivno mogu razmujeti njihovu frustraciju. Igrao sam dugo za Dortmund i onda sam prešao u Bayern. Navijači to ne vole. Mogu razumjeti njihova osjećanja," rekao je Goetze i dodao: 

"Međutim oni na to moraju gledati iz moje perspektive. Želim da napredujem kao igrač. Ljudi moraju gledati i iz tog ugla," rekao je Nijemac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.