Goetze se vraća fudbalu

Dobre vijesti iz Njemačke

Goetze se vraća fudbalu

Nakon što je nedavno u javnost dospjela informacija da Mario Goetze boluje od miopatije, rijetke bolesti koja se manifestuje odumiranjem mišićnog tkiva, te da je nastavak njegove karijere ozbiljno ugrožen, sada nam iz Njemačke ipak stižu ljepše vijesti.

Naime, iz tabora Borussije Dortmund oglasili su se sa saopštenjem da je Goetze započeo sa liječenjem i da su prognoze pozitivne.

Povodom njegovog zdravstvenog stanja oglasio se i predsjednik njemačkog kluba Hans-Joachim Watzke poručivši da vjeruje da će liječenje i oporavak proći bez problema, te da očekuje da se Goetze ekipi priključi već na ljetnim pripremama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi