Goetze sutra debituje u dresu Bayerna

Pep Guardiola najavio

Goetze sutra debituje u dresu Bayerna

Mario Goetze uz Thiaga Alcantaru najzvučnije je Bayernovo pojačanje angažovano ovog ljeta. Ipak, zbog problema sa povredom reprezentativac Njemačke još uvijek čeka na svoj službeni debi.

A on bi mogao uslijediti na sutrašnjoj utakmici Bayerna i Nurberga na Allianz Areni, makar je tako najavio trener Bavaraca Pep Guardiola.

“Najvažnije je da se osjeća dobro i da je povreda stvar prošlosti. Možda će igrati sutra, samo ne znam da li od starta utakmice ili u nastavku,” najavio je Guardiola.

Samouvjereno je Guardiola najavio i napornih sedam dana u kojima će njegovi izabranici između ostalog igrati utakmicu evropskog Superkupa protiv osvajača Evropske lige, londonskog Chelsea.

“Nema nikakvih problema. Tri utakmice u sedam dana prihvatamo sa velikim zadovoljstvom,” dodao je Guradiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.