Cimirot: Morali smo pokazati više volje i želje

Bh. veznjak nakon poraza od Irana

Cimirot: Morali smo pokazati više volje i želje

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras od Irana sa 2:0 u prijateljskom meču.

Zmajevi su doživjeli neočekivan poraz na Koševu od Irana, a gosti su na kraju slavili sa 2:0. Nakon utakmice na Nova BH govorio je Gojko Cimirot koji nije bio baš zadovoljan igrom našeg tima.

"Hodžić je u pravu. Morali smo pokazati više volje i želje. Danas to nismo pokazali. Bio je veoma težak teren i vrijeme za igrati. Rezultat nije realan jer smo i mi imali neke šanse koje nismo iskoristili", rekao je Cimirot i dodao.

"Imali smo posjed lopte većinu meča. Bili smo daleko od gola, trebali smo više igrati na bokove i igrati na centaršut. Većina igrača je odigrala dosta utakmica, možda je bilo i zamora. Bila je zahtjevna utakmica, ali nismo dali sve od sebe. Nije bilo borbe i žara, morali smo biti jači u duelu".

Top Komentari

Eno30
Dno dna uzas da smo pravi navijaci koji volimo Bosnu nebi vise ni na tv pratili tekmu ni uzivo tako da uprava nebi imala para pa bi se mozda povukli a televizija nebi im platila da odkupi prenos tekme jer stace nesto prenositi ako ih niko ne gleda
3 3
user1583752673
E moj Gojko
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi