Gol Chadlija za pobjedu Twentea

12. kolo holandske Eredivisie

Gol Chadlija za pobjedu Twentea

Nakon "desetke" Feyenoordu, PSV nije uspio slaviti na svom terenu protiv Twentea, naime poraženi su sa minimalnih 0:1, golom Nacera Chadlija.

Prvo poluvrijeme je završeno bez golova, te se nije desilo ništa bitno. U 60. minuti 21-godišnji Belgijanac Nacer Chadli postiže pogodak koji će se ispostaviti kao jedini na ovom susretu, te je tako donio pobjedu svom Twenteu.

PSV je igrao sa igračem manje od 84. minute. Naime, isključen je 21-godišnji srbijanski intrenacionalac Jagoš Vuković u 84. minuti utakmice, a samo četiri minute ranije je u igru ušao umjesto Erika Pietersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.