Golčina Rahmanovića na Tušnju

Golčina Rahmanovića na Tušnju

M. Šljivak

Amar Rahmanović je postigao vodeći gol na Tušnju.

Sarajevo je stiglo do prednosti na Tušnju sjajnim pogotkom nekadašnjeg fudbalera Slonode. Treba dodati i da su domaći oštro protestovali jer su smatrali da malo prije pogotka sudija nije svirao faul za njih na polovini Sarajeva. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
E pa ljudi da mi je doživjeti da sudija na Tušnju samo jednom sudi korektno, a da ne kažem da Slobodi ide na ruku pa nek umrem isti momenat.Pa jebem ti sudija curicu,jebem ti bešiku.
0 11
Incognito
Rahmeneeee
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi