Golčinom u 93. minuti osigurao svojoj reprezentaciji historijski uspjeh
Sjajan gol Gaarija u 93. minuti

Curacao će prvi put igrati nokaut fazu Gold Cupa

Golčinom u 93. minuti osigurao svojoj reprezentaciji historijski uspjeh

S. Pašalić

Na Gold Cupu su sinoć u okviru 3. kola grupe C odigrane dvije utakmice.

Salvador je doživio visok poraz od Hondurasa rezultatom 4:0 iako mu je bio dovoljan i bod iz ove utakmice za prolazak u narednu fazu takmičenja.

To je iskoristio Curacao koji je u golom u 93. minuti osigurao prolazak dalje. Jamajka je povela golom Nicholsona u 14. minuti, a onda kada se činilo da će to biti i konačni rezultat uslijedio je nevjerovatan trenutak.

Curacao je krenuo u jedan od posljednjih napada, a lopta je došla do Juriena Garrija koji je sa 22-23 metra opalio po njoj i postigao majstorski gol za zlata vrijedan bod.

Ovo će biti prvi put da će Curacao igrati u nokaut fazi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi