Golić: Maksimalno skoncentrisano do tri boda

Vlaseničani putuju u Nevesinje

Golić: Maksimalno skoncentrisano do tri boda

D. Vejo

U okviru šestog kola Druge lige Republike Srpske, fudbaleri Vlasenice gostovat će ekipi Veleža u Nevesinju.

Trenutno, Vlasenica zauizima osmu poziciju na tabeli s bodom manje od Jedinstva koji je sedmoplasirani tim. S toga, Vlaseničani u narednom meču traže novi trijumf koji bi u slučaju kiksa njihovih prethodnika, mogao obezbjediti mjesto više.

"Putujemo ekipi Veleža u Nevesinje. To je tim koji još uvijek nije zabilježio pobjedu u šampionatu. Što znači da bi bodove trebali donijeti kući. Utakmici moramo pristupiti ozbiljno i bez potcjenjivanja protivnika. Ćekat ćemo svoje šanse te se nadam da ćemo ih iskoristiti. Teren u Nevesinju je jako dobar, s toga ćemo imati priliku da pokažemo koliko možemo", zaključuje za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Nebojša Golić.

Utakmica šestog kola Druge lige RS Istok, između Veleža i Nevesinja igra se u nedjelju od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti